raikkaampi hymy
hyväntuoksuinen hengitys

MIKSI HENKI HAISEE?

Pahanhajuinen hengitys on ikävä vaiva. 90 % hengityksen pahasta hajusta johtuu suun bakteereista. Enemmistö kärsii siitä ajoittain ja syy voi olla ruokavaliossa, lääkityksessä, hammaskivessä, ientulehduksessa, närästyksessä, poskiontelovaivoissa, stressissä tai jopa paljossa puhumisessa. Mikäli pahanhajuinen hengitys muodostuu pysyväksi, voi siitä seurata hyvin kiusallinen ja henkilökohtainen ongelma, joka vaikuttaa myös sosiaalisiin suhteisiin.

PAHANHAJUINEN HENGITYS

Vastoin yleistä luuloa, pelkkä hampaiden puhdistus ei riitä raikastamaan hengitystä. Tämä siksi, että valtaosa pahanhajuisen hengityksen aiheuttajista (bakteereista) sijaitsee kielen päällä ja hammasväleissä. Niinpä ongelman poistamiseksi tarvitaan kokonaisvaltaista suun hygieniaa.

Päivittäiseen puhdistukseen tulisikin kuulua hampaiden harjaus, hammasvälien puhdistus sekä kielenpinnan puhdistus. Useat pahanhajuiseen hengitykseen tarkoitetut tuotteet korvaavat pahan hajun voimakkaammalla tuoksulla pureutumatta itse hajun aiheuttajaan. Boccasta löydät laadukkaat ja tehokkaat tuotesarjat myös kotihoitoon.

PERUSPUHDISTUS

148,-

TEHOPUHDISTUS

164,-

SUUN RAIKKAUSTESTI

164,-

SOODAPUHDISTUS

86,-