suun raikkaustesti

Suun kunnosta johtuvaa pahanhajuista hengitystä eli halitoosia hoidetaan vähentämällä bakteerien määrää kokonaisvaltaisella suuhygienialla. Suun raikkaustestillä selvitetään syy pahanhajuiseen hengitykseen ja vaikutetaan suoraan ongelman aiheuttajaan. Pahanhajuisen hengityksen hoito aloitetaan usein perusteellisella hammaskiven poistolla. Tämän lisäksi hoitokäyntiin kuuluu muun muassa bakteeritason Halimeter-mittaus, suun terveystarkastus sekä kielen ja hampaiden pintojen puhdistus.

Käyttämällä oikeita hoitotuotteita ja noudattamalla ohjeita niin suuhygienian kuin ruokavalionkin suhteen pahanhajuisesta hengityksestä on mahdollista päästä eroon. Asiantuntijan johdolla suoritettu Bad Breath -hoito onkin yksi tehokkaimmista hengityksen raikastajista ja suuhygienian parantajista. Tule tutustumaan suuhygienian asiantuntijapalveluihimme ja hankkiudu eroon kiusallisesta ongelmasta!

Bad Breath-hoitokäynnillä selvitetään syy pahanhajuiseen hengitykseen. Aina pelkkä pesu ei riitä, vaan tarvitaan järeämpiä keinoja. Tule Boccaan palauttamaan hengityksesi raikkaus!

Hengitys raikkaaksi - Bocca
Suun raikkaustesti Helsinki - Bocca