hammaskiven poisto

Hammaskiven säännöllinen poisto on tärkeä osa suun hygieniaa.

Kolme erilaista käyntikertaa.
1) Ensimmäinen käynti,
2) säännölliset ylläpitokäynnit ja hampaiden peruspuhdistus,
3) tehopuhdistus, jos edellisestä käynnistä on pidempi aika.

Calculus dentalis ei sano useimmille mitään. Sen sijaan monet meistä tuntevat saman epämiellyttävän asian nimellä hammaskivi. Kaikkein tärkein osa suun terveydenhuoltoa onkin iensairauksien hoito ja suussa tulehdusta ylläpitävän hammaskiven poisto. Paras tapa hankkiutua eroon hammaskivestä on säännöllinen vierailu suuhygienistin luona.

HELLÄVARAISTA HAMMASKIVEN POISTOA

Boccassa käytetään uusinta teknologiaa hammaskiven poistossa, jolloin hoidot tapahtuvat hellävaraisesti mutta samalla erittäin tehokkaasti. Jokaisen hammaskivenpoiston yhteydessä teemme aina myös suun terveystarkastuksen, värjäytymien poiston ja pastapuhdistuksen. Kipuherkkyys vähenee huomattavasti kun otat särkylääkkeen puoli tuntia ennen hoitoon tuloasi.

Suusi terveys ja raikkaus säilyvät, kun hoidat hampaitasi ja suutasi säännöllisesti. Sinulle suunnitellaan aina yksilöllinen hoito-ohjelma, jonka avulla huolehdit suusi hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti.

Uuden asiakkaan ensimmäisellä käynnillä saat ohjeet oman suusi ja hampaidesi hoitoon kotona. Samalla sovimme sopivat käyntivälit. Kun käynnit suuhygienistillä ovat säännöllisiä, peruspuhdistus riittää. Jos edellisestä käynnistäsi on kulunut aikaa ja sinulla on hammaskiveä ja värjäytymiä hampaissa, tehopuhdistus on hyvä vaihtoehto.

Useimmille riittää kaksi kertaa vuodessa tapahtuva hammaskiven poisto sekä korkealaatuiset kotihoitotuotteet, joita saat erikoismyymälästämme tai netin kautta tilaamalla. Muistathan, että terveydenhoitoasiakkaana saat kanta-asiakasedun myös suun kauneudenhoitopalveluistamme.

MIKSI HENKI HAISEE?

Tutkimuksissa on todettu, että lähes 90% hengityksen pahasta hajusta johtuu suusta ja erityisesti suun rikkipitoisista aineenvaihduntatuotteista. Pahanhajuinen hengitys on myös paljon yleisempi ongelma kuin luullaan. Itse asiassa enemmistö ihmisistä kärsii siitä ainakin ajoittain. Mikäli pahanhajuinen hengitys muodostuu pysyväksi, voi siitä seurata hyvin kiusallinen ja henkilökohtainen ongelma, joka vaikuttaa myös sosiaalisiin suhteisiin.

PAHANHAJUINEN HENGITYS

Pahanhajuinen hengitys voi aiheutua hyvin monenlaisista syistä - ruokavaliosta, lääkityksestä, hammaskivestä, ientulehduksesta, närästyksestä, poskiontelontulehduksesta, nielurisoista, stressistä tai jopa paljosta puhumisesta! Vastoin hyvin yleistä luuloa, pelkkä hampaiden puhdistus ei riitä raikastamaan hengitystä. Tämä siksi, että valtaosa pahanhajuisen hengityksen aiheuttajista (bakteereista) sijaitsee kielen päällä ja hammasväleissä. Niinpä ongelman poistamiseksi tarvitaan kokonaisvaltaista suun hygieniahuoltoa. Päivittäiseen puhdistukseen pitäisikin kuulua hampaiden harjaus, hammasvälien puhdistus sekä kielenpinnan puhdistus. Useat pahanhajuiseen hengitykseen tarkoitetut tuotteet korvaavat pahan hajun voimakkaammalla tuoksulla pureutumatta itse hajun aiheuttajaan. Boccasta löydät laadukkaat ja tehokkaat tuotesarjat myös kotihoitoon.