Bocca


hyvinvointi alkaa suusta

Boccan omistaja, perustaja Tara Roisko valmistui suuhygienistiksi vuonna 1986. Hänellä on pitkä kokemus ja erittäin vankka ammattitaito hampaiden ja suun hoidosta. Tara on työskennellyt ennen yrittäjäksi ryhtymistään sairaalan yhteydessä olevassa yksikössä, jossa tehtiin muun muassa luunsiirtoja, implantteja, hoidettiin purentaa ja pelkopotilaita. Ajatus omasta hoitolasta syntyi näiden kokemusten siivittämänä – ja vuonna 2000 Taran kodikas ja tunnelmallinen hoitola nimeltä Bocca (italiaksi Suu) näki päivänvalon. Boccassa asiakas huomioidaan kokonaisuutena, koska hyvinvointi on enemmän kuin sairauden hoitoa. Hampaiden ja suun hoito on olennainen osa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tara Roisko on kouluttautunut aktiivisesti ympäri maailmaa, muun muassa Yhdysvalloissa, joka on hampaiden valkaisun luvattu maa. Tara aloitti ensimmäisenä Suomessa plasma-valkaisuhoidot ja on hampaiden valkaisun uranuurtaja Suomessa.

Koska kokonaisvaltainen hyvinvointi lähtee suusta - ja Tara haluaa palvella asiakkaitaan laaja-alaisesti, hän onkin jatkanut kouluttautumistaan muun muassa hahmoterapeutiksi, työnohjaaksi, butyekohengitystekniikan osaajaksi sekä seksuaali- ja parisuhdeterapeutiksi.

Bocca suuhygienisti ja hampaiden valkaisu

Bocca on italiaa ja tarkoittaa "suuta". Bocca on myös helsinkiläinen suuhygienistihoitola , joka aloitti ensimmäisenä Suomessa mm. nykyaikaiset plasmavalovalkaisuhoidot. Suuhygienian hoidossa on kyse yhtä lailla terveydellisistä faktoista kuin kauneusarvoista. Sen lisäksi, että kaunis valkoinen hymy ja raikas hengitys ovat valloittava yhdistelmä, terve suu vaikuttaa terveyteemme myös kokonaisvaltaisemmin. Suun hyvinvoinnilla onkin todettu olevan selkeä yhteys esimerkiksi sydän- ja verisuonisairauksiin. On siis lukuisia painavia syitä, joiden vuoksi hampaista ja ikenistä kannattaa pitää hyvää huolta. Bocca tarjoaa hampaiden valkaisun ja suuhygienistipalvelut sinulle Helsingissä