hampaiden valkaisu kotona - kotivalkaisu

Voit valkaista hymysi myös kotona! Hampaiden valkaisu kotona aloitetaan yhdellä nopealla käynnillä hoitolassa, jossa valmistetaan muotit yksilöllisille hampaillesi. Näitä muotteja käytetään yhdessä valitun vaalennusaineen kanssa tämän jälkeen päivittäin, puolesta tunnista pariin tuntiin, muutaman viikon ajan. Toisin sanoen niin kauan kunnes haluttu vaalennustulos on saavutettu. Yhden kristallivalkaisun tehon saavuttamiseksi tarvitaan yleensä noin 15-20 päivän hoitojakso. Luonnollisesti kotivaalennuksen tehoon ja hoitojakson pituuteen vaikuttaa myös käytettävän vaalennusaineen vahvuus.

Vaalennustulosten säilyminen on aina hyvin yksilöllistä ja siihen vaikuttavat monet seikat, kuten elämäntavat. Yleensä vaalennustulos säilyy vuodesta kahteen. Yksi kotivaalennuksen parhaista puolista on se, että omilla muoteillasi voit tehdä ylläpitäviä hoitoja, aina kun niitä tarvitaan. Yleensä tämä tarkoittaa muutaman päivän mittaisia vaalennusjaksoja, muutaman kerran vuodessa.

Hampaiden valkaisu kotona on helppoa ja nopeaa uudella Saphire vaalennugeelillä. Käytä vain 5 minuuttia päivässä ja saat upean tuloksen muutamassa viikossa.

Hampaiden valkaisu kotona - Bocca
Hampaiden valkaisu kotona - Bocca

HAMPAIDEN VALKAISUSTA KOTONA

Kotivalkaisumuoteissa hampaista otetaan jäljennökset pehmeällä massalla, josta valmistetaan kipsimallit. Kipsimallit kuumaprässätään, jolloin saadaan ohuet, omien hampaiden mallin mukaiset muotit, joiden avulla käytetään vaalennusgeeliä kunnes haluttu hampaiden valkaiustulos on saavutettu. Käytettävä karbamidiperoxidigeeli menee hampaan rakenteeseen ja vaalentaa hammasta kiilteen ja hammasluun kautta. Muotteja käytetään joka päivä 15-30 minuuttia,muutaman viikon ajan ohjeiden mukaan, jotka saat hoitokäynnin yhteydessä. Hoitokäynnillä tehdään myös pinnallisten värjäytymien poisto ja pastapuhdistus. On ehdottoman tärkeää käyttää vaalennusgeeliä muoteissa riittävästi, jotta hampaat vaalentuvat.

Uusissa vaalennusaineissa on mukana myös vihlontaa estäviä hoitoaineita, mutta jos vihlontaa kuitenkin ilmenee, hoidossa pidetään muutaman päivän tauko, jonka jälkeen vaalennusta jatketaan. Muoteissa voi käyttää lisänä myös BVERLI HILLS vihlontaan tarkoitettua hammastahnaa puolen tunnin ajan. Se parantaa vihlonnan nopeasti tai jopa estää sen kokonaan. Keskimääräinen vaalennusaika muoteilla on muutama viikko, mutta jos sävy on todella keltainen, voi vaalennusaika olla jopa kuukausikin. Muotit valmistetaan yhdellä käynnillä, jonka jälkeen hoidon pääsee aloittamaan heti. Hintaan sisältyy myös kaksi kontrollikäyntiä - hoidon aikainen tarkastuskäynti ja lopputarkastus. Vaalennusgeelin vahvuus valitaan sen mukaan ovatko hampaat vihlonnalle herkät vai ärsyyntyvätkö ikenet herkästi. Jos vaalennuksen aikana tulee arkuutta ikeniin, ne voi kätevästi suojata vaikka vaseliinilla, jota pyyhkäistään ikeniin kevyesti sormilla ennen muottien suuhun asettamista.

Hampaiden valkaisuja tehdessä on hyvä muistaa pari tärkeää asiaa. Ensinnäkin hoidettavan suun tulee olla terve, eli esimerkiksi hammaskivi on syytä poistaa suuhygienistillä ennen hoidon aloittamista. Lisäksi vaalennus tehoaa aina vain oikeaan hampaaseen, eli hampaiden paikat jäävät aina tummemmiksi vaalennuksen jälkeen. Paikkoja voi toki uusia vaalennuksen jälkeen, mutta aikaisintaan kahden viikon kuluttua hampaiden valkaisusta