hampaiden valkaisu - perusvaalennus

Hampaiden perusvaalennus on kristallivalkaisua maltillisempi hampaiden valkaisumenetelmä, jossa käytetään lyhyempiä hoitoaikoja sekä vetyperoksidia. Jo yhden perusvaalennushoidon jälkeen hampaat näyttävät kuitenkin selvästi aiempaa puhtaammilta ja noin kolmella hoitokerralla saavutetaan sama vaalennusteho ja yhtä upea lopputulos kuin kristallivalkaisulla.

Kaikki nämä kolme hoitoa voidaan suorittaa turvallisesti muutaman päivän välein, jolloin kaunis valkoinen hymy saadaan esiin suhteellisen nopeassa ajassa! Perusvaalennus, kuten muutkin hoitolavaalennukset uusitaan noin kerran vuodessa. Samassa yhteydessä asiakkaalle tehdään usein hammaskiven poisto tai kotikäyttöä varten muotit, joita käyttämällä ylläpidetään saavutetun vaalennustuloksen säilymistä. Lisäksi valkoisen hymyn säilymistä auttavat Boccan hoitola-asiakkailleen tarjoamat suunhoitotuotteet. Kysy lisää!

Hampaiden perusvaalennus Helsinki - Bocca
Hampaat valkoisiksi - Bocca

hampaiden perusvaalennus toimenpiteenä

Perusvaalennuksessa, ennen varsinaista valkaisua, tehdään pinnallisten värjäytyminen poisto, eli ns. pastapuhdistus. Perusvaalennusaineeseen on lisätty myös hoitoaineita, jotka estävät vihlontaa ja vain noin viidellä prosentilla hoidon käyttäjistä ilmenee vihlontaa muutaman päivän ajan hampaiden valkaisun jälkeen. Pinnallisten värjäytymien poiston jälkeen suuhun asetetaan suoja, eli suun aukipitäjä, johon hampaat purraan yhteen. Se estää vaalennusaineen pääsyn huuliin tai kieleen. Lisäksi ikenet ja limakalvot suojataan valokovetteisella suoja-aineella niin, että vetyperoksidigeeli jää ainoastaan hampaiden pinnalle.

Tämän jälkeen hampaan pinnalle levitetään valkaisugeeli ja hampaisiin ohjataan plasmavalo "kristallipallukan" kautta. Perusvaalennuksessa hampaiden valkaisuaine saa vaikuttaa 30 minuutin ajan. Siinä käytettävä hampaiden valkaisuaine, vetyperoksidi, menee hampaiden rakenteeseen hampaassa olevien pienten kanavien kautta ja vaalentaa hammasta turvallisesti hampaan kiilteen ja hammasluun kautta. Mitään kipua tai muuta epämiellyttävää hoidossa ei ole, ja aika kuluu yllättävänkin nopeasti. Kuuntelet musiikkia ja rentoudut hoidon ajan, jonka jälkeen hampaat näyttävät selvästi "puhtammilta"! Eli koko hoitokäynti kestää yhteensä noin tunnin. Hoidon jälkeen loppupäivä on syytä olla varovainen värillisten ja värjäävien ruokien ja juomien kanssa. Seuraavana päivänä hampaan rakenne on jo täysin ennallaan, tosin selvästi puhtaamman näköisenä.